Louis Flion opent carnavalsseizoen met 'Turbulentie'

Carnavalsmuziek van Louis Flion

13/01/2023


Carnaval nadert met rasse schreden en dit jaar moet Louis Flion zowat de jongste Vlaamse feestartiest zijn die zich aan een carnavalskraker waagt. Met zijn nieuwe single ‘Turbulentie (Omhoog Omlaag)’ geeft hij alvast het startschot van wat een feestelijke periode moet worden. Vanaf vrijdag ligt de song in de digitale winkelrekken.


Een goed humeur, soepele ledematen en heel veel bier, dat zijn zowat de basiszaken waarover je moet beschikken wanneer je de nieuwe feesthit in wording van Louis Flion beluistert. ‘Turbulentie’ moet de toon zetten waarvoor het nieuwe carnavalsseizoen dient te staan en één ding is zeker: eens je op play duwt, krijg je de song niet meer uit je hoofd. De videoclip spreekt tot de verbeelding en er is een eenvoudig dansje aan de song gekoppeld.


Weinig Vlaamse carnavalskrakers
Vlaanderen telt maar weinig feestartiesten die zich aan een carnavalskraker wagen. Maar de 24-jarigeLouis Flion is intussen niet aan zijn proefstuk toe.


Sinds 2019 lanceert hij consequent opmerkelijke feestnummers en scoorde met ‘Vol Met Alcohol’, ‘Knalgele Speedo’ en ‘Helemaal Koekoek’ reeds ludieke culthits. De kans dat hij dit jaar de jongste artiest is die een carnavalskraker lanceert, is dan ook bijzonder groot.


‘Turbulentie’ is vanaf nu te beluisteren via elk streamingsplatform, de clip is te zien op YouTube.Kijk & luister hier: